PvL B.V. – 30 jaar ervaring

PvL B.V. is een bedrijf van Maarten Petermeijer en Jelle van Limpt. Samen hebben zij meer dan 30 jaar ervaring in het vervaardigen van inrichting voor varkenstallen en aanbehorende agrarische/technische producten (www.vanlimptstalinrichting.nl)

Pvl B.V. is gespecialiseerd in de import van technische, voornamelijk agrarische, componenten. Dit betreffen producten welke voornamelijk, rechtstreeks door ons, uit Azië geïmporteerd worden. Onze producten worden door een selecte club fabrikanten op onze specificaties en tekeningen geproduceerd, mede hierdoor is maatwerk bij ons mogelijk. Door onze jaren lange (praktijk) ervaring en technische kennis weten wij als geen ander waar deze producten aan dienen te voldoen.

Op onze vestiging van 12.000M2 in Hilvarenbeek (NL) worden de producten gelost, opgeslagen en verder gedistribueerd met eigen transportmiddelen. Ook ons bedrijfsbureau bevindt zich op deze locatie. Op ons bedrijfsbureau worden onze producten zoals gietijzeren roosters en bevestigingsmaterialen, 3D ontworpen en uit gespecificeerd. Naast het tekenwerk worden ook alle marketing en administratieve handelingen in eigen huis verricht.

Hilvarenbeek is centraal gelegen tussen de twee grootste zeehavens van Europa: Rotterdam (60 min.) en Antwerpen (60 min.) PvL B.V. beschikt over een vergunning artikel 23.

bekijk projecten